Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2018

На Кіровоградщині працівника патрульної поліції затримано на хабарі

/

За процесуального керівництва військової прокуратури Кіровоградського гарнізону спільно зі співробітниками підрозділу УСБУ у Кіровоградській області та внутрішньої безпеки Нацполіції України у Кіровоградській області задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником сектору реагування патрульної поліції одного з відділів поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області.
Установлено, що працівник поліції вимагав від громадянки Н. неправомірну вигоду за вплив на слідчих цього ж відділу за непритягнення її сина до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та залишення його в статусі свідка у кримінальному провадженні.
21.09.2018 у смт. Добровеличківка Кіровоградської області після одержання обумовленої суми хабаря в розмірі 12000 грн поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом УСБ України в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 2244