Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2018

У військовій прокуратурі Південного регіону України проведено навчально-методичний семінар за участі викладачів Національної академії прокуратури України

/

У військовій прокуратурі Південного регіону України 02-03 жовтня 2018 року під головуванням військового прокурора Олександра Цибенка проведено навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні аспекти доказування у кримінальному провадженні під час досудового розслідування та судового розгляду».
На запрошення військового прокурора регіону у заході взяли участь начальник відділу підвищення кваліфікації військових прокурорів Інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури України Микола Туркот, заступник начальника відділу Олена Єні та начальник відділу підготовки прокурорів з нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, Інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури Антон Столітній, військові прокурори апарату та гарнізонів Південного регіону України.
Навчально-методичний семінар для військових прокурорів – процесуальних керівників було проведено у формі тренінгу з практичною візуалізацією викладених тем.
Під час виступів доповідачів висвітлювалися питання особливостей здійснення військовим прокурором одночасного допиту на досудовому розслідуванні та у суді, практично відпрацьовувалися навички одночасного та перехресного допиту, детально обговорювалися поняття доказів у кримінальному провадженні, процесуальні джерела їх отримання.
Активні дискусії супроводжували і доповіді щодо проблемних аспектів доказування у кримінальному провадженні під час досудового розслідування та судового розгляду.
На завершення семінару після складання іспитів військові прокурори отримали сертифікати про підвищення професійної підготовки.

кількість переглядів: 2549