Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

На вимаганні неправомірної вигоди затримано співробітника Ольшанської виправної колонії (№53)

/

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за оперативного супроводження співробітників УСБ України в Миколаївській області на вимаганні неправомірної вигоди викрито начальника відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної роботи державної установи «Ольшанська виправна колонія (№53)».
Установлено, що старший лейтенант внутрішньої служби вимагав від громадянина М., який відбуває покарання, неправомірну вигоду в сумі 10 000 гривень. Вказані кошти призначалися за зняття із засудженого раніше накладеного стягнення, написання позитивної характеристики та подальшої підготовки і подачі документів для його умовно-дострокового звільнення.
04.10.2018 під час передачі чергової частини неправомірної вигоди в розмірі 6000 гривень співробітника колонії затримано в порядку ст. 208 КПК України.  
На даний час тривають першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Миколаївській області.

кількість переглядів: 2712