Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2018

Військовою прокуратурою на хабарі затримано начальника управління ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області

/

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди, викрито начальника управління фітосанітарної безпеки ГУ Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Миколаївській області.
Установлено, що за нескладання корупційного адміністративного протоколу посадова особа Держпродспоживслужби запропонував неправомірну вигоду в сумі 3000 дол. США начальнику відділу Управління захисту економіки в Миколаївській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України.
23.10.2018 під час передачі обумовленої суми хабаря посадовця Держпродспоживслужби затримано в порядку ст. 208 КК України.
На даний час проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою планується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Миколаївській області.
 

кількість переглядів: 2273