Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2018

За процесуального керівництва військової прокуратури на спробі підкупу прикордонника викрито громадянина Грузії

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої та власної безпеки Південного регіонального управління ДПСУ в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні на спробі підкупу посадової особи Державної прикордонної служби України викрито іноземного громадянина.
Установлено, що громадянин республіки Грузії С., перебуваючи під час перевірки документів на паромі Каунас, який прибув з Грузії до України, надав інспектору прикордонної служби відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПСУ неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США.
Вказані кошти призначалися як «винагорода» за безперешкодний пропуск на територію України, без підтвердження мети візиту, іншого громадянина Грузії Б.
На цей час проводяться невідкладні слідчі дії.
Готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється Чорноморським відділенням поліції Овідіопольського відділу поліції ГУ Нацполіції України в Одеській області.
 

кількість переглядів: 2589