Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2018

Військовою прокуратурою на хабарі затримано службових осіб Каховського обєднаного військового комісаріату Херсонської області

ф

 
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України в рамках контролю за вчиненням злочину в кримінальному проваджені, спільно з працівниками УЗЕ в Херсонській області, на одержанні неправомірної вигоди викрито двох службових осіб Каховського об'єднаного військового комісаріату Херсонської області.
 
Установлено, що головні спеціалісти відділення комплектування та мобілізаційного відділення Каховського об'єднаного військового комісаріату Херсонської області за вирішення питання щодо звільнення від призову на строкову службу призовника одержали від громадянина К. у м. Каховка неправомірну вигоду в сумі 800 доларів США.
29.10.2018 безпосередньо під час скоєння злочину хабарників затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На цей час проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону затриманим особам планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
              Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Херсонській області
 

кількість переглядів: 3181