Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

У Чорноморську за спробу підкупити прикордонника засуджено громадянина Грузії

/

Вироком Іллічівського міського суду Одеської області від 29 жовтня 2018 року громадянина Грузії визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, та засуджено до покарання у виді штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень.
Крім того, суд ухвалив застосувати щодо обвинуваченого спеціальну конфіскацію та примусово вилучити у власність держави грошові кошти в розмірі 300 доларів США, які призначалися для схилення службової особи до вчинення злочину.
Доведено, що 24 жовтня 2018 року громадянин республіки Грузії С., перебуваючи під час перевірки документів на паромі Каунас, який прибув з Грузії до України, надав інспектору прикордонної служби відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПСУ неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США. Вказані кошти призначалися як «винагорода» за безперешкодний пропуск на територію України, без підтвердження мети візиту, іншого громадянина Грузії Б.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 2423