Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

За втручання військової прокуратури Кіровоградського гарнізону забезпечено надходження до бюджету грошових коштів у сумі 1 млн гривень

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України забезпечено реальне виконання рішення суду, яким державне підприємство «Українська авіаційна транспортна компанія» зобов’язано сплатити заборгованість з орендної плати на суму 1 млн гривень.
Установлено, що в жовтні 2006 року між військовою частиною та державним підприємством укладено договір про оренду вертольоту Мі-8 МТВ, який перебуває на балансі військової частини. Втім підприємство-орендар, діючи на порушення умов договору, не в повному обсязі сплатило орендну плату за визначений сторонами період, що призвело до утворення заборгованості.
У зв’язку з цим військовою прокуратурою в інтересах держави, в особі Міністерства внутрішніх справ України та військової частини до господарського суду м. Києва спрямовано позов, який задоволено в повному обсязі.
Таким чином, завдяки вжитим військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону заходам представницького характеру забезпечено поповнення бюджету на суму 1 млн гривень.

кількість переглядів: 2404