Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2018

В Ізмаїлі на спробі підкупу посадової особи Держприкордонслужби викрито громадянина Сербії

/

Військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України 07.11.2018 спільно зі співробітниками відділу внутрішньої безпеки Ізмаїльського прикордонного загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь» ДПСУ в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні на спробі підкупу посадової особи Державної прикордонної служби України викрито громадянина Сербії.
Установлено, що іноземний громадянин, перебуваючи під час перевірки документів в пункті пропуску «Ізмаїльський МТП» Ізмаїльського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПСУ надав  інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду в розмірі 500 євро.
Вказаними коштами іноземець планував розрахуватися за надану «послугу», а саме не повідомлення Одеській митниці ДФС про виявлені порушення митного законодавства.
На цей час проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою Білгород-Дністровського гарнізону планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України, і готується клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється Ізмаїльським відділом поліції  ГУ Нацполіції України в Одеській області.

кількість переглядів: 2738