Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

Військовою прокуратурою захищено майнові інтереси Міноборони та Військової академії щодо права власності на нежитлову будівлю, розташовану в економічно привабливому районі м. Одеси

/

Реалізуючи конституційну функцію представництва держави в суді, Військова прокуратура Південного регіону України вступила у розгляд справи за позовом Міністерства оборони України та Військової академії (м. Одеса) до Одеської міської ради і приватного підприємства НВКТФ «Лідер-Люкс» щодо визнання недійсними свідоцтва про право власності територіальної громади на нежитлову будівлю загальною площею 55 м2 орієнтовною вартістю 1 млн грн, розташовану в м. Одесі по вул. Фонтанська дорога, 8/1А, та договору купівлі-продажу, укладеного між відповідачами у 2013 році.
Завдяки принциповій позиції Військової прокуратури Південного регіону України Господарським судом Одеської області 07.11.2018 постановлено рішення, яким позовні вимоги військових відомств задоволено у повному обсязі.
Відтепер нежитлове приміщення Військової академії, розташоване в економічно привабливому районі м. Одеси, належатиме до сфери управління військових відомств.

кількість переглядів: 2382