Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2018

За вчинення корупційного злочину чиновницю Одеської ОДА засуджено до 6 років позбавлення волі

/

Вироком Приморського районного суду м. Одеси від 28.11.2018 визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 КК України, тимчасово виконувача обов'язків директора Департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Одеської обласної державної адміністрації.
За сукупністю вчинених кримінальних правопорушень, відповідно до ст. 70 КК України, остаточне покарання призначено у виді позбавлення волі строком на 6 років з позбавленням права займатися діяльністю чи обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та фінансово-господарських обов’язків на підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності на строк 3 роки, з конфіскацією належного їй майна та позбавленням 9 рангу державного службовця.
Під час судового розгляду прокурорами доведено вину посадової особи в тому, що вона одержала від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду на загальну суму 1 млн 450 грн за вчинення в її інтересах дій, пов’язаних з підписанням актів приймання виконаних будівельних робіт, та за своєчасну подачу їх до Головного управління Державної казначейської служби України в Одеській області і оплату виконаних робіт.
Підтримання обвинувачення у кримінальному провадженні здійснювалось Військовою прокуратурою Південного регіону України.

кількість переглядів: 2677