Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2019

На хабарі затримано начальника відділу «ЗДАРЗ „МіГремонт“» Державного концерну «Укроборонпром»

/

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону спільно зі співробітниками слідчого управління ГУ Нацполіції в Запорізькій області, за оперативного супроводження працівників Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту економіки Нацполіції України викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП «Запорізький державний авіаційний ремонтний завод МіГремонт» Державного концерну «Укроборонпром».
Установлено, що за безперешкодне укладення договорів на поставку продукції до ДП «ЗДАРЗ МіГремонт» службова особа державного підприємства вимагав від директора приватного підприємства 10 % від суми договору.  
У грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав для себе частину неправомірної вигоди в сумі 4 700 грн, передача якої відбувалася під контролем правоохоронців.
04.01.2019 після одержання другої частини обумовленої суми хабаря в розмірі 3 000 грн чиновника затримано у порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3964