Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2019

На Одещині під час одержання неправомірної вигоди затримано підполковника поліції

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України в Одеській області на вимаганні неправомірної вигоди викрито в.о. начальника сектору превенції Шевченківського відділу поліції Приморського відділення поліції в м. Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області.
Установлено, що підполковник поліції вимагав від громадянина Є. надати неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США за безперешкодну реалізацію підакцизних товарів на території Приморського району. Крім того за 4 000 доларів США пообіцяв посприяти у вирішенні питання щодо переведення військовослужбовця строкової служби для подальшого проходження служби на території Одеської області.
Наприкінці грудня 2018 року вказаний підполковник одержав першу частину неправомірної вигоди у сумі 500 доларів США, передача якої проходила під контролем правоохоронців.
08.01.2019 під час одержання хабаря на загальну суму 3 800 доларів США нечистого на руку поліцейського затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення
про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду
про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Миколаєві.

кількість переглядів: 2304