Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2019

Військовою прокуратурою під час одержання неправомірної вигоди затримано посадову особу ГУ Держгеокадастру в Дніпропетровській області

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні спільно з працівниками УСБУ в Дніпропетровській області на хабарництві викрито головного спеціаліста одного з відділів управління з контролю за використанням та охороною земель ГУ Держгеокадастру у Дніпропетровській області.
Установлено, що за продовження договорів оренди двох земельних ділянок, які розташовані на території Дніпровокам’янської сільської ради Дніпропетровської області, посадовець вимагав та одержав від директора приватного товариства неправомірну вигоду в розмірі 31 000 доларів США.
17.01.2019 після одержання обумовленої суми неправомірної вигоди головного спеціаліста затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На цей час проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою планується повідомлення затриманій особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, та скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 3215