Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2019

За процкерівництва військової прокуратури службову особу ВСП викрито на хабарництві

/

Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні спільно з працівниками територіального управління ДБР у м. Мелітополі, УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ Національної поліції України та 4 відділу 5 управління ГУ ВДК ДКР Служби безпеки України під час одержання неправомірної вигоди викрито офіцера відділення Запорізького зонального відділу Східного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.
Установлено, що за непритягнення до дисциплінарної відповідальності за результатами службової перевірки командира роти матеріального забезпечення військової частини лейтенант Я. вимагав від останнього неправомірну вигоду
в сумі 2 000 гривень.
17.01.2019 під час одержання обумовленої суми хабаря службову особу військового правоохоронного органу затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2665