Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

За втручання військової прокуратури попереджено незаконну реалізацію нерухомого майна ДП «Миколаївський суднобудівний завод»

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України приділяється пильна увага питанням захисту майнових інтересів держави, зокрема об’єктів нерухомості оборонно-промислового комплексу.
Так, 10.01.2019 Миколаївським окружним адміністративним судом задоволено позов заступника військового прокурора Південного регіону України в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Державного концерну «Укроборонпром», державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод» до відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Головного територіального управління юстиції в Миколаївській області.
Рішенням суду визнано протиправними дії відділу щодо звернення стягнення на нерухоме майно ДП «Миколаївський суднобудівний завод» загальною площею 25 тис. кв. м.
Зважаючи на те, що відповідно до чинного законодавства України вказане майно не підлягає приватизації та не може бути відчужене, судом також скасовано і постанови про його арешт.
Отже, завдяки рішучим та своєчасним діям Військової прокуратури Південного регіону України попереджено незаконну реалізацію нерухомого майна державного підприємства «Миколаївський суднобудівний завод», вартість якого становить понад 52 млн гривень.

кількість переглядів: 2552