Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2019

Військовою прокуратурою на хабарництві затримано посадову особу Державної служби України з безпеки на транспорті

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, спільно з працівниками УЗЕ в Херсонській області ДЗЕ Національної поліції України, викрито факт одержання старшим державним інспектором відділу Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби України з безпеки на транспорті неправомірної вигоди в розмірі 8 400 грн від громадянина Ч.
Вказані кошти призначалися за вирішення питання щодо закриття адміністративного протоколу, складеного інспектором відносно громадянина за ст. 164-16 КУпАП та непритягнення останнього до адміністративної відповідальності за здійснення ним пасажирських перевезень.
У середу, 23.01.2019, після одержання обумовленої суми неправомірної вигоди старшого державного інспектора Укртрансбезпеки затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.
Військовою прокуратурою планується повідомлення вказаній особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення від посади.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Нацполіції України.

кількість переглядів: 2775