Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2019

За клопотанням військової прокуратури начальника та чергового польового артилерійського складу тактичної групи притягнуто до адмінвідповідальності

/

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України 04.01.2019 складено протоколи про вчинення військових адміністративних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 172-15 (недбале ставлення до військової служби), ч. 2 ст. 172-16 (бездіяльність військової влади) КУпАП стосовно начальника, та ч. 2 ст. 172-15 (недбале ставлення до військової служби) КУпАП стосовно чергового польового артилерійського складу тактичної групи «Таврія» однієї з військових частин Херсонської області.
Установлено, що 16.12.2018, близько півночі, у с. Нова Збур’ївка Голопристанського району Херсонської області, між двома військовослужбовцями та цивільними особами сталася бійка, внаслідок якої її учасники отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Рішенням Голопристанського районного суду Херсонської області начальника польового артилерійського складу тактичної групи, який допустив самовільне залишення місця служби двома підлеглими військовослужбовцями, та чергового, який не забезпечив належний внутрішній порядок у підрозділі, притягнуто до адміністративної відповідальності у виді штрафів в загальному розмірі 295 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 5 015 гривень.

кількість переглядів: 2271