Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2019

Військові прокурори Південного регіону України вдосконалювали навички з бойової підготовки на Криворізькому полігоні

/

Щорічно офіцери Військової прокуратури Південного регіону України вдосконалюють теоретичні та практичні навички бойової підготовки, відточуючи свою майстерність на військових полігонах.
Так, у суботу, 26 січня поточного року, за участі прокурорів військових прокуратур Кіровоградського, Криворізького та Дніпропетровського гарнізонів Південного регіону України розпочато чергові практичні заняття з вогневої підготовки, в умовах сучасного бою, та підготовки з особистої безпеки.
З метою вдосконалення навичок у стрільбі з різних видів зброї, які є на озброєнні у Збройних Силах України та Національної гвардії України, військові правники використовували особисту зброю ПМ та форт 14 на дистанції 10−20 м, а також автоматичну зброю АК-74 на дистанціях 20−50 м.
На тренуваннях прокурори відпрацьовували дії у важких погодних умовах з моделюванням різних ситуацій загрози: під час обстрілів, поранення, евакуації, стрільби в екстремальних умовах та за наявності прямої загрози для життя.
Практичні заняття проведено за керівництва заступника начальника відділу з питань забезпечення особистої безпеки прокурора Національної академії прокуратури України – Олександра Сергійовича Дейнека.

кількість переглядів: 2030