Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2019

У м. Кам’янську Дніпропетровської області в результаті спецоперації викрито групу осіб, яка займалась збутом наркотичних засобів та психотропних речовин

.

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, спільно з УСБУ в Дніпропетровській області, ВБ у Дніпропетровській області ДВБ НП України, ВБКОЗ УСБУ в Дніпропетровській області, викрито групу місцевих мешканців м. Кам’янське Дніпропетровської області, які під керівництвом працівника місцевого відділу поліції П., збували наркотичні засоби та психотропні речовини наркозалежним місцевим мешканцям.
Так, 01-02.02.2019 у м. Кам’янському Дніпропетровської області за результатами проведених 15 обшуків за адресами мешкання вказаної групи осіб, а також інших можливих співучасників злочину, виявлено та вилучено грошові кошти у розмірі 75260 грн., 9500 доларів США отримані злочинним шляхом, шприци з різними речовинами схожими на наркотичні засоби та психотропні речовини, а саме опій, димедрол, марихуану, чорну бухгалтерію щодо злочинної діяльності групи, мобільні телефони, травматичну зброю без відповідних дозволів.
  
За результатами обшуків та інших розшукових (слідчих) дій затримано двох осіб, які збували наркотичні засоби мешканцям міста.
Наразі триває проведення слідчих (розшукових) дій з метою встановлення всіх учасників групи, ступеню їхньої вини та притягнення до кримінальної відповідальності.
Працівнику місцевого відділу поліції П. та іншим членам групи планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України та обрання їм запобіжного заходу.
          Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом УСБУ в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 2798