Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2019

На Одещині під час одержання неправомірної вигоди затримано головного інспектора митного поста «Акерман» Одеської митниці ДФС

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Нацполіції України та спільно з Територіальним Управлінням ДБР, розташованого у м. Миколаєві, на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито головного інспектора митного поста «Акерман» Одеської митниці ДФС.
Досудовим розслідуванням установлено, що за неперешкоджання підприємницькій діяльності суб’єкта господарювання, зокрема погодження митних експортних товарних декларацій, головний інспектор вимагала від громадянина Т. неправомірну вигоду в розмірі 800 доларів США.
07.02.2019, після одержання визначеної суми хабаря, посадову особу Одеської митниці ДФС затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення
про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2046