Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2019

За збування наркотичних засобів та психотропних речовин військовою прокуратурою затримано начальника конвою Ізолятора тимчасового тримання

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Криворізького гарнізону Південного регіону України та оперативного супроводження співробітників відділу у м. Кривому Розі Управління СБ України в Дніпропетровській області та підрозділу ДВБ Нацполіції України, спільно з працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтава, задокументовано незаконну діяльність начальника конвою Ізолятора тимчасового тримання № 2.
Установлено, що сержант поліції Л. налагодив злочинний механізм постачання наркотичних засобів у місця позбавлення волі.
Так, 12.02.2019, перебуваючи на території Довгинцівського районного суду м. Кривого Рогу, начальник конвою вчинив збування наркотичних засобів та психотропних речовин одному із засуджених з метою їх розповсюдження на території Криворізької установи виконання покарань № 3.
Одразу після вчинення злочину сержанта поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки в конвойній кімнаті, за місцем роботи та проживання фігуранта.
Військовою прокуратурою затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 2090