Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

За пропозицію хабаря службовій особі Одеського прикордонного загону затримано громадянина Узбекистану

.

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження УВВБ «Південь» Державної прикордонної служби України та УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НП України, задокументовано факт надання неправомірної вигоди громадянином Узбекистану Х. начальнику групи дільничних інспекторів прикордонної служби «Чорноморськ» Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління ДПСУ.
Установлено, що 15.02.2019 за непритягнення до адміністративної відповідальності п’яти громадян республіки Узбекистан, які перевищили встановлений термін перебування на території України, громадянин Узбекистану особисто надав службовій особі Одеського прикордонного загону неправомірну вигоду в розмірі 2000 гривень.
Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На сьогодні проводяться першочергові слідчі дії, триває огляд місця події.
Військовою прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та надіслання до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.
      Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Одеській області.

кількість переглядів: 2337