Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

На Кіровоградщині цивільну особу затримано за пропозицію хабаря

/

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників Кіровоградського управління ДВБ Нацполіції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди громадянином А.
Досудовим розслідуванням установлено, що за вирішення питання щодо закриття кримінального провадження за фактом збуту прекурсорів наркотичних речовин та подальшу їх реалізацію з мережі аптек вказана цивільна особа запропонувала начальнику Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області Х. щомісячно надавати йому неправомірну вигоду.
У вівторок, 19.02.2019, після передачі частини визначеної суми хабаря в розмірі 4000 грн громадянина А. затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшук за місцем проживання фігуранта.
Військовою прокуратурою затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та заплановано направлення до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Кіровоградській області.

кількість переглядів: 1960