Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2019

В Одесі за процесуального керівництва військової прокуратури на хабарі затримано поліцейського

/

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників Одеського управління ДВБ НП України та спільно з Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Миколаєві, на хабарництві викрито старшого дільничного інспектора поліції Київського відділу поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області.
 
Досудовим розслідуванням установлено, що майор поліції Т. вимагав від громадянки Г. неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США за непритягнення її до адміністративної відповідальності, у зв’язку з вчиненням нею адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44 КУпАП.
У середу, 20.02.2019, поліцейського-хабарника затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо після одержанням ним вказаної суми хабаря.
На сьогодні тривають першочергові слідчі дії.
Військовою прокуратурою затриманій особі готується повідомлення про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, та заплановано направлення до суду клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2275