Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

Військову прокуратуру Запорізького гарнізону Південного регіону України очолив Андрій Сопівник

/

У вівторок, 12.03.2019, заступник військового прокурора Південного регіону України Роман Мрочко представив керівному складу військових частин та установ Запорізького гарнізону новопризначеного керівника військової прокуратури гарнізону – майора юстиції Сопівника Андрія Васильовича.
У ході представлення Роман Миколайович висловив впевненість, що на новій посаді Андрій Васильович продовжить ефективну боротьбу з корупцією та докладе максимум зусиль для зниження злочинності, безкомпромісного дотримання законодавства у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.
Заступник військового прокурора регіону охарактеризував новопризначеного керівника як досвідченого фахівця, знання та службовий досвід якого сприятимуть зростанню ще більшої активності та ефективності у діяльності прокуратури в боротьбі зі злочинністю й утвердженню верховенства права і закону.
У свою чергу, Андрій Васильович Сопівник подякував за висловлену йому довіру та запевнив присутніх, що розуміючи весь рівень відповідальності, покладений на нього і керівництвом, і суспільством загалом, забезпечить якісне виконання поставлених завдань.

кількість переглядів: 4052