Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2019

Військовою прокуратурою в суді касаційної інстанції доведено справедливість покарання для начальника розвідки штабу військової частини

/

У четвер, 14.03.2019, Друга судова палата Касаційного кримінального суду Верховного Суду, підтримавши позицію військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону, залишила чинним рішення суду апеляційної інстанції, яким начальника розвідки штабу військової частини А2611 засуджено до покарання у виді реального позбавлення волі строком на 10 років.
Як повідомлялося раніше, наприкінці грудня 2016 року, капітан Б., будучи начальником для військовослужбовців в/ч А2611 старшого прапорщика К. та прапорщика М., перевищуючи владу та службові повноваження, застосував насильство до своїх підлеглих. Внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень старший прапорщик К. загинув.
Вироками Саратського райсуду Одеської області та Апеляційного суду Одеської області капітана Б., за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 426-1 КК України, засуджено до реального позбавлення волі строком на 10 років з позбавленням військового звання «капітан».
Публічне обвинувачення підтримувала Військова прокуратура Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 2484