Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2019

На Дніпропетровщині оперуповноваженого сектору кримінальної поліції затримано на хабарі

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників ГВ БКОЗ УСБУ та підрозділу ВБ Нацполіції України в Дніпропетровській області, спільно з працівниками Територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтава, викрито злочинну діяльність оперуповноваженого сектору кримінальної поліції ГУНП в Дніпропетровській області.
Установлено, що капітан поліції П. вимагав від підприємця неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США. Вказані кошти призначалися за прийняття висновку про відсутність в діях підприємця ознак кримінального правопорушення щодо порубки дерев та неспрямування матеріалів за даним фактом до територіальних органів досудового розслідування для внесення відомостей в ЄРДР.
У середу, 13.03.2019, після одержання вказаної суми хабаря поліцейського затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Військовою прокуратурою хабарнику планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2837