Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

Військові прокурори Південного регіону України взяли участь у круглому столі з актуальних питань застосування законодавства про банкрутство

/

У п’ятницю, 15 березня 2019 року, в м. Одесі, на базі Південно-західного апеляційного господарського суду відбувся круглий стіл з актуальних питань практичного застосування законодавства про банкрутство та винайдення шляхів вирішення проблемних питань.
На міжнародному заході, організованому спільно з проектом Європейського Союзу «Pravo-Justice», за участю іноземних експертів, обговорено низку важливих питань у сфері проведення процедури банкрутства.
Зокрема, адвокат з Німеччини та прокурор із Франції ділилися досвідом щодо виявлення порушень закону під час продажу майна боржника й пропонували ефективні способи захисту прав держави та кредиторів.
Окрему увагу приділено ролі державного обвинувача як учасника процедури банкрутства. Практичним досвідом у цьому напрямі роботи з присутніми поділився заступник військового прокурора Одеського гарнізону Південного регіону України Сергій Додурич.
На завершення круглого столу учасники зауважили про необхідність проведення подібних заходів, що безумовно сприятиме виробленню єдиної практики застосування закону під час проведення процедури банкрутства.

кількість переглядів: 2249