Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2019

На Дніпропетровщині спеціаліст виконавчого апарату об'єднаної територіальної громади вимагав хабар за надання в оренду земельної ділянки

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України та оперативного супроводження УЗЕ в Дніпропетровській області ДЗЕ НП України задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди співробітником однієї з об'єднаних територіальних громад Апостолівського району Дніпропетровської області.
Установлено, що вказаний посадовець за надання в оренду земельної ділянки для розташування зовнішньої реклами (біл-бордів) вимагав від менеджера приватного підприємства неправомірну вигоду в сумі 20 000 гривень.
У середу, 27.03.2019, після одержання першої частини вказаної суми хабаря в розмірі 10 000 гривень спеціаліста I категорії виконавчого апарату об'єднаної територіальної громади затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи затриманого.
Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 368 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 2503