Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

Начальника районного відділу у м. Дніпро ГУ Державної міграційної служби у Дніпропетровській області затримано за хабар

/

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження співробітників ГВ БКОЗ УСБУ у Дніпропетровській області задокументовано факт вимагання неправомірної вигоди начальником одного з районних відділів у м. Дніпро Головного управління Державної міграційної служби у Дніпропетровській області.
Установлено, що за здійснення впливу на прийняття рішення прокурором у кримінальному провадженні щодо задоволення клопотання позивача про зняття арешту з квартири, розташованої у м. Дніпро, посадовець вимагав неправомірну вигоду в розмірі 3000 доларів США.
28.03.2019, після одержання обумовленої суми хабаря, начальника районного відділу затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою затриманому планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 369-2 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюється детективами СУ ГУНП в Дніпропетровській області.

кількість переглядів: 2297