Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

За несвоєчасне подання повідомлення про зміни у майновому стані військового комісара Генічеського районного військового комісаріату притягнуто до адміністративної відповідальності

/

За участі Військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону України Генічеським районним судом Херсонської області 29.03.2019 розглянуто адміністративний протокол про правопорушення, пов’язане з корупцією, за фактом несвоєчасного подання військовим комісаром Генічеського районного військового комісаріату повідомлення про суттєві зміни у майновому стані після набуття ним права власності на автомобіль.
За наслідками судового розгляду військового комісара визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 гривень.
Установлено, що військовий комісар Генічеського районного військового комісаріату, який на той час був суб’єктом декларування та відповідальності, у січні 2019 року, згідно з договором купівлі-продажу транспортного засобу, набув право власності на рухоме майно.
Попри це, маючи можливість, несвоєчасно, без поважних причин, лише у лютому 2019 року повідомив Національне агентство з питання запобігання корупції про суттєві зміни в своєму майновому стані, чим вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією. 

кількість переглядів: 2212