Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2019

Начальника відділу управління карного розшуку ГУНП у Дніпропетровській області та старшого оперуповноваженого за корупційний злочин засуджено до 5 років позбавлення волі

/

Вироком Індустріального районного суду м. Дніпра, 03.04.2019, начальника відділу управління карного розшуку ГУНП у Дніпропетровській області та старшого оперуповноваженого цього ж відділу визнано винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 КК України, та засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.
Крім того, працівників поліції позбавлено права обіймати посади в органах МВС України строком на два роки, спеціальних звань «майор поліції» та «капітан поліції» відповідно, з конфіскацію їхнього майна.
Слідством установлено та доведено в суді, що майор поліції Г. разом із капітаном поліції С. вимагали та одержали від громадянки К. неправомірну вигоду у сумі 2000 доларів США.
Вказані кошти призначалися за розшук особи, що викрала автомобіль заявниці, повернення викраденого майна та вплив на прийняття рішення посадовими особами сервісного центру про перереєстрацію транспортного засобу.
Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

кількість переглядів: 4046