Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2019

Військовою прокуратурою на хабарі затримано старшого оперуповноваженого з ОВС ГУ ДФС у Запорізькій області

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України та оперативного супроводження ГВ БКОЗ УСБУ в Запорізькій області, спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в м. Мелітополі, на вимаганні неправомірної вигоди викрито старшого оперуповноваженого з ОВС одного з відділів оперативного управління ГУ ДФС у Запорізькій області.
Установлено, що за непроведення перевірки та подальше безперешкодне здійснення торгівлі товарами народного споживання, без передбачених законодавством дозвільних документів, а також за надання щомісячно додатків форми 5 щодо контрагентів підприємства, старший лейтенант податкової міліції вимагав від підприємця неправомірну вигоду в сумі 15 тис. гривень.
08.04.2019, після одержання другої частини хабаря в сумі 10 000 гривень, старшого оперуповноваженого затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії.
Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2189