Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2019

За процкерівництва військової прокуратури затримано військовослужбовця Нацгвардії України, який разом із товаришем вимагали гроші

/

У середу, 24.04.2019, за процесуального керівництва Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України та оперативного супроводження ГВ БКОЗ УСБУ в Запорізькій області, спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в м. Мелітополі, викрито та зупинено незаконну діяльність двох осіб: військовослужбовця однієї з військових частин Національної гвардії України та громадянина Д.
Установлено, що вказана цивільна особа разом із сержантом Д. вимагали від громадянки Б. грошові кошти в сумі 5000 дол. США, знаючи про страхову виплату, яку вона мала отримати у зв’язку зі смертю чоловіка.
Після передачі вказаної суми грошових коштів, яка проходила під контролем правоохоронців, зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі проводяться першочергові слідчі дії.
Затриманим особам планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 КК України, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
 

кількість переглядів: 2354