Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2019

З прийдешнім святом Перемоги Військова прокуратура Південного регіону України привітала ветерана військової прокуратури, учасника Другої світової війни Володимира Никитюка

                                                                 

З нагоди Дня пам'яті та примирення і 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у середу, 8 травня, представники Військової прокуратури Південного регіону України завітали у гості  до учасника Другої світової війни, ветерана військової прокуратури 94-річного полковника юстиції у відставці Володимира Гавриловича Никитюка.
«Ви частий та цінний гість у Військовій прокуратурі Південного регіону України. Ваш безцінний досвід та поради фронтового юриста і сьогодні стають у пригоді військовим прокурорам у повсякденній діяльності.
Низький уклін Вам усім, тим, кому довелося пройти крізь вогонь Другої світової війни, та щира вдячність від нинішніх поколінь живим і полеглим у боях, які мужньо та героїчно виконали свій військовий обов’язок», – зазначено під час зустрічі із Володимиром Гавриловичем.
З нагоди великого свята від керівництва та колективу військової прокуратури ветерану вручили приємні подарунки. 
У свою чергу Володимир Гаврилович подякував за теплий візит та побажав військовим прокурорам бути мужніми і відважними, й пам’ятати, що, як тоді, так і тепер, є сила, яка надихає на перемогу – це любов до своєї Батьківщини та сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків.
 

кількість переглядів: 1748