Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2019

Військова прокуратура задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди майором поліції в Запорізькій області

     

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Мелітополі, ГВ БКОЗ УСБУ в Запорізькій області та 9 управління ГУ ВКР ДКР СБУ, в рамках контролю за вчиненням злочину, викрила майора поліції одного із ВП ГУНП в Запорізькій області під час вимагання та отримання неправомірної вигоди.
Установлено, що вказаний майор поліції вимагав від військовослужбовця Б. неправомірну вигоду в розмірі 10 000 доларів США за повернення речових доказів у кримінальному провадженні, а саме військового майна, яке було викрадено з військової частини А.
    
 
Після одержання 15.05.2019 вищевказаного хабаря корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України, предмет неправомірної вигоди вилучено. Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії.
Військова прокуратура Запорізького гарнізону готує повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого
ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Мелітополі.

кількість переглядів: 2319