Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Військова прокуратура черговий раз задокументувала факт вимагання та одержання хабаря працівником правоохоронного органу

   

Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, та працівниками Одеського управління ДВБ НП України, в рамках контролю за вчиненням злочину, викрила офіцера поліції одного з відділень поліції Приморського ВП ГУНП в Одеській області під час вимагання та отримання неправомірної вигоди.
Установлено, що вказаний поліцейський вимагав та 17.05.2019 одержав від громадянки Ф. неправомірну вигоду в розмірі 500 доларів США за надання дозволу та неперешкоджання підприємницькій діяльності суб’єкта господарювання на території торговельного комплексу, розташованого на узбережжі Чорного моря у м. Одесі.
         
Одразу після вчинення злочину поліцейський був затриманий, а предмет неправомірної вигоди вилучено.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії, по закінченню яких офіцеру поліції буде повідомлено про підозру та скеровано до суду відповідне клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального Управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.

кількість переглядів: 2537