Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2019

Військова прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення державі 9 спортивного клубу Управління спорту Міністерства оборони України в Одесі

/

Військовою прокуратурою Південного регіону України забезпечено реальне виконання рішення Господарського суду Одеської області за позовом прокурора в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до ПП «Інвестиційна компанія "Юг-Інвест"» про повернення державі, в особі оборонного відомства, нерухомого майна військового містечка в м. Одесі, на фондах якого дислокований 9 спортивний клуб Управління спорту Міністерства оборони України.
Державним реєстратором внесено відомості до реєстру про право власності на вказаний об’єкт нерухомого майна за державою, військовою установою майно взято на бухгалтерський облік.
Нагадаємо, що йдеться про протиправно відчужений цілісний майновий комплекс будівель та споруд спортивного призначення вартістю понад 9,1 млн грн, судові спори навколо якого тривали не один рік.
До складу нерухомого майна спорткомплексу належать: стадіон, плавальні басейни та інші споруди загальною площею 5938,8 кв. м, розташовані на земельній ділянці площею 3,5 га в історичному центрі м. Одеси.
Відтепер спортивний майновий комплекс використовуватиметься за призначенням − для проведення заходів фізичної підготовки і спорту серед військовослужбовців, зокрема учасників ООС, та формування здорового способу життя.

кількість переглядів: 2272