Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

За процкерівництва військової прокуратури на хабарництві викрито колишнього військового комісара Овідіопольського РВК Одеської області

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України, спільно з СВ ГУНП в Миколаївській області, та за оперативного супроводження ГВ БКОЗ в Одеській області задокументовано незаконну діяльність колишнього військового комісара Овідіопольського РВК Одеської області.
Установлено, що за здійснення впливу на уповноважену особу, чинного військового комісара Овідіопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щодо видачі військового квитка військовозобов’язаному Ф. та невиклик його на військово-лікарську комісію задля медичного переосвідування, колишній військком вимагав неправомірну вигоду в розмірі 500 дол. США.
Після передавання вказаної суми хабаря, яка відбувалася 29.05.2019 під контролем правоохоронців, правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.
На сьогодні слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії.
Військова прокуратура Одеського гарнізону вирішує питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України, та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2049