Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

На хабарі «погорів» один із керівників Мелітопольського ОМВК Запорізької області

/

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого в м. Мелітополі, за оперативного супроводження УЗЕ в Запорізькій області ДЗЕ НП України та 4 відділу 5 управління ВКР ДКР СБУ, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, викрила факт вимагання та одержання неправомірної вигоди заступником військового комісара − начальником відділення комплектування Мелітопольського об'єднаного міського військового комісаріату Запорізької області.
Установлено, що за зняття військовозобов’язаного з військового обліку в Заводському РВК м. Запоріжжя та непризов його Мелітопольським ОМВК на строкову військову службу посадовець вимагав 29 000 гривень хабаря.
Після одержання 03.06.2019 всієї суми неправомірної вигоди, заступника військового комісара затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії.
Військова прокуратура Запорізького гарнізону вирішує питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та готує клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 4029