Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

Військова прокуратура наголошує: затриманий на хабарі начальник служби безпеки військової служби угруповування військ ОК «Південь» не є військовим прокурором!

/

У четвер, 06 червня 2019 року, в заголовках публікацій деяких інтернет-ресурсів була поширена недостовірна інформація про фігуранта, якого затримали правоохоронці в рамках кримінального провадження про вимагання та одержання неправомірної вигоди.
В оприлюдненій інформації зазначалося, що «В Херсоне задержан на взятке военный прокурор: требовал 500 долларов с подчиненного».
Повідомляємо, що вищевказане не відповідає дійсності.
Зокрема наголошуємо, що розпочате Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України кримінальне провадження за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди стосується начальника служби безпеки військової служби угруповування військ ОК «Південь», який не працює і ніколи не працював військовим прокурором.
Нагадуємо про можливість звертатися до пресслужби Військової прокуратури Південного регіону України в разі виникнення потреби у роз'ясненні отриманої інформації або необхідності коментарів.

кількість переглядів: 2993