Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Посадову особу комендатури охорони та обслуговування штабу Командування ВМС ЗСУ затримано на хабарі

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Південного регіону України, спільно зі співробітниками слідчого управління ГУНП в Одеській області, Головного управління Військової контррозвідки ДКР СБУ та відділом ЦСО «А» в Управлінні СБ України в Одеській області на хабарництві викрито службову особу 56 комендатури охорони та обслуговування штабу Командування ВМС ЗС України.
Установлено, що вказаний посадовець вимагав та одержав від двох військовослужбовців неправомірну вигоду на загальну суму 8600 доларів США за вжиття заходів щодо включення їх до списків військовослужбовців, яких буде залучено до миротворчої операції в Демократичній Республіці Конго.
Після передавання визначеної суми хабаря 04.07.2019 вказану особу затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.
Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 3106