Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Військова прокуратура черговий раз задокументувала факт вимагання та одержання хабаря працівником правоохоронного органу

.

 
Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, та працівниками Миколаївського управління ДВБ НП України, в рамках контролю за вчиненням злочину, викрила заступника  начальника одного з відділень поліції ГУНП в Миколаївській області під час вимагання та отримання неправомірної вигоди.
 
Установлено, що вказаний поліцейський вимагав, а згодом, в рамках проведення контролю за вчиненням злочину, 11.07.2019 та 16.07.2019 одержав від громадянина М. неправомірну вигоду в сумі 26 000 грн за невтручання в його підприємницьку діяльність та нескладання на нього адміністративного протоколу.
                                  
Одразу після вчинення злочину, в порядку ст. 208 КПК України, поліцейського затримано, а предмет неправомірної вигоди вилучено.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі й процесуальні дії, по закінченню яких офіцеру поліції буде повідомлено про підозру та направлено до суду відповідне клопотання про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.
 

кількість переглядів: 2221