Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2019

Військова прокуратура задокументувала факт збуту наркотичних засобів інспекторами одного із відділень Державної прикордонної служби України

.

 Військова прокуратура Миколаївського гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві, та за оперативного супроводу ГУ БКОЗ УСБУ в Миколаївській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт збуту наркотичних засобів двома інспекторами одного із відділень Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.
 Установлено, що інспектори К. та Л. під час проведення контролю за вчиненням злочину двічі збули громадянину Ч. особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, загальною масою у сухому стані - 8,881 г.
 У подальшому, 15.07.2019, під час чергового збуту вищевказаного особливо небезпечного наркотичного засобу в місті Миколаєві інспектора К. затримано в порядку ст. 208 КПК України.
 
                                        
Наразі інспекторам К. та Л. повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.
 Крім того, до суду направлено відповідні клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві.

кількість переглядів: 2009