Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2019

Військова прокуратура задокументувала факт отримання хабаря одним із інспекторів Головного управління Державної фіскальної служби України в Дніпропетровській області

.

 
Військова прокуратура Криворізького гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтава, та за оперативного супроводу УЗЕ в Дніпропетровській області ДЗЕ НП України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументувала факт вимагання та одержання головним державним ревізором - інспектором одного із відділу Головного управління Державної фіскальної служби України в Дніпропетровській області громадянином П. неправомірної вигоди матеріального характеру у розмірі 30 тис. гривень.
 
Установлено, що 24.07.2019 інспектор одного із відділів Головного управління Державної фіскальної служби України в Дніпропетровській області громадянин П. вимагав та отримав від представника ФОП «К.О.В.» неправомірну вигоду матеріального характеру у розмірі 30 тис. грн за невжиття заходів щодо складання адміністративного протоколу за ст. 165-1 КУпАП, незастосування штрафних санкцій до вказаного ФОП, за результатами аудиторської перевірки, та видання позитивного висновку про припинення діяльності ФОП «К.О.В.».
 
                                          
Наразі інспектора П. затримано в порядку ст. 208 КПК України, слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії - обшук за місцем роботи та проживання. Заплановано повідомити громадянина П. про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, направити до суду  клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.
 

кількість переглядів: 2218