Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2019

Військова прокуратура викрила злочинну діяльність громадянина, який брав участь у злочинній схемі щодо ухилення військовозобов’язаних від призову на військову службу

..

 
Військовою прокуратурою Запорізького гарнізону Південного регіону України спільно зі слідчими ГУ НП в Запорізькій області, за оперативного супроводження УЗЕ ДЗЕ ГУНП в Запорізькій області та 4 відділу 5 управління ВКР ДКР СБУ, з залученням спецпідрозділу КОРД, викрито злочинну діяльність громадянина Р., який систематично приймав участь у злочинній схемі щодо ухилення військовозобов’язаних від призову на військову службу.
 
Зокрема, зазначений громадянин вимагав та одержав від громадянина Б. неправомірну вигоду в сумі 1 300 доларів США за сприяння в знятті з військового обліку та визнання непридатним до військової служби останнього.
 
Безпосередньо після одержання зазначеної неправомірної вигоди громадянина Р. затримано в порядку ст. 208 КПК України.
                             
          На даний момент проводяться невідкладні слідчі дії.
        Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2311