Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.08.2019

На хабарі затримано начальника міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Криворізького гарнізону Південного регіону України та оперативного супроводження УЗЕ в Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіції України, спільно зі слідчими СВ Криворізького ВП ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області, задокументовано факт одержання неправомірної вигоди начальником одного з міськрайонних управлінь Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Дніпропетровській області.
Установлено, що за видання дозвільних документів одному з приватних підприємств начальник управління вимагав від керівника комерційної структури хабар у виді 300 доларів США.
Під час скоєння злочину 12.08.2019 посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.
Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 3193