Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2019

На Одещині на збуванні наркотичних засобів затримано військовослужбовця Ізмаїльського прикордонного загону

/

За процесуального керівництва Військової прокуратури Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України у кримінальному провадженні та оперативного супроводження УВБ «Південь» ДПС України на збуванні наркотичних засобів викрито військовослужбовця Ізмаїльського прикордонного загону.
Установлено, що 19.07.2019 правоохоронці зафіксували факт збуту молодшим сержантом К. особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, – каннабісу вагою 7 г. іншому військовослужбовцю Ізмаїльського прикордонного загону.
У четвер, 15.08.2019, він вдруге незаконно передав іншому військовослужбовцю 1 пакетик з речовиною біло-рожевого кольору, після чого був затриманий правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.
Під час огляду місця події правоохоронці виявили та вилучили вказану речовину та грошові кошти в сумі 1400 грн, отримані військовим за збування наркотичного засобу.
Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.
Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Миколаєві.
Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 2119