Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2019

Команда Військової прокуратури Південного регіону України посіла почесне друге місце на турнірі з волейболу

/

Збірна команда Військової прокуратури Південного регіону України у п’ятницю, 16.08.2019, взяла участь у довгоочікуваному турнірі з волейболу за «Кубок Головного військового прокурора», який проходив на спортивному майданчику СКА в м. Одесі.
У змаганнях участь взяли шість спортивних команд: два управління Головної військової прокуратури, військові прокуратури Південного, Західного, Центрального регіонів та Прокуратура Об’єднаних сил.
Для усіх команд турнір став справжнім випробуванням на міцність та волю до перемоги, адже на полі постали найсильніші команди, кожна з яких завзято боролась за призові місця.
За вихід у фінал команда ВП ПРУ зійшлася з сильними суперниками – командами ООС та ВП ЦРУ, які запекло змагались, демонструючи рішучість та захоплюючу гру. Однак обидва матчі завершилися вольовою перемогою ВП ПРУ з рахунком 2:0, що дозволило нашім гравцям впевнено увійти у фінал.
Найважчий, як з фізичної, так і з психологічної точки зору, двобій на майданчику влаштували фіналісти – команда ВП ПРУ та ВП ЗРУ, які продемонстрували вкрай напружену та виснажливу гру.
За результатами запеклої боротьби, чесну перемогу здобули гравці команди ВП ЗРУ, а команда ВП ПРУ посіла почесне друге місце. Третє місце зайняла команда Головної військової прокуратури.
На завершення змагань з волейболу за «Кубок Головного військового прокурора» серед працівників органів військової прокуратури команди-переможці отримали кубки і медалі разом з усіма учасниками гри.
Вітаємо переможців та усіх гравців турніру з видовищною грою, яка продемонструвала фізичний вишкіл і витривалість духу всіх військових прокурорів та подарувала глядачам незабутні емоції.

кількість переглядів: 2299